Ontdek onze collecties uit eigen atelier

Bij Parketlounge vervaardigen we onze collecties uit eigen fabriek om op die manier voor een kwalitatieve uitstraling in elk huis te zorgen.

Bent u geïnteresseerd in onze collecties en wilt u deze in onze showroom van naderbij bekijken? Neem dan gerust contact op om een afspraak te maken.

De onderstaande collecties komen allemaal uit eigen productie en met onze plaatsingsdienst geven wij 100% garantie op een perfect afgewerkte parketvloer in uw woning.

Is uw vloer na lange tijd aan een opfrisbeurt toe? Dan kunt u eveneens bij ons terecht voor renovatie van uw bestaande plankenvloer of parket.

Moderne parketvloeren: hedendaagse en verfijnde designs

De Design collectie bestaat uit moderne strakke vloeren in eigentijdse kleuren die een beleving maken in uw leefruimtes. Onze Design collectie bestaat uit massief parket maar ook meerlaags parket. De warme kleuren geven een “finishing-touch” in uw huis!

Ontdek de Design collectie

Klassieke parketvloeren met een authentieke look & feel

Onze Antique Collectie bestaat uit verouderde planken met een landelijke toets. Vandaar ook de collectie naam Antique. Deze verouderde planken zijn van perfecte kwaliteit en geven uw interieur nét iets meer!

Ontdek de Antique collectie

Verouderde Franse eik: een blikvanger voor elk interieur

Als laatste hebben we een Driftwood collectie. Deze collectie bestaat voornamelijk uit verweerde, ruwe eiken plankenvloeren in mediterrane kleuren. Met deze vloeren breng je een stukje Zuid-Europa in je interieur.

Met deze collectie verouderd en verweerd parket uit eigen productie zijn we al jaren een trendsetter.

Ontdek de Driftwood collectie

Barn Oak collectie

Onze Barn Oak Collectie heeft een meer robuuste afwerking, zonder aan stijlpunten in te boeten. De inspiratie komt letterlijk van de Amerikaanse “barns” of houten stallen die je ginds in de ranches aantreft.

Een kleinere collectie in ons aanbod, maar daarom niet minder fijn. Laat je gerust verrassen door de motieven en afwerking.

Ontdek de Barn Oak collectie

Wat zeggen de klanten?

``Bij de renovatie van ons huis lieten we ook de reeds geplaatste parket renoveren door Parketlounge. Het is alsof we een nieuwe vloer hebben! Wij zijn enorm tevreden!``
Linda Vanhaverbeken Merelbeke
``Van de keuze van onze parket tot de plaatsing en opvolging: alles verliep vlot en vriendelijk bij Parketlounge. Heel professioneel!``
Olivier Lesage Gent
``In onze badkamer hebben we parket laten plaatsen door Parketlounge. De afwerking is zoals het hoort! Heel tevreden.``
Céline Vander Meerschen Eeklo
``Correcte aanpak van een professioneel team. Al onze wensen zijn ingevuld. Een echte aanrader voor een mooie parketvloer!``
Martijn Demeire Kalken
``Niet alleen de plaatsing, maar ook de opvolging door Parketlounge is zoals het hoort! Als wij vragen hebben over onderhoud, kunnen we nog steeds op hen rekenen. Fantastische service van een fantastisch team!``
Anneke & Jules Daelens Aalst

Interesse in ons aanbod? Neem gerust contact op

Contacteer ons