Trappen met parket bekleden

Wij krijgen dikwijls de vraag hoe het juist zit met trappen in parket. Heel wat woningen gaan immers de parketvloer doortrekken op de trap, al dan niet met een bestaande uitgewerkte betontrap die wordt aangekleed of met de realisatie van een nieuwe trap op maat. In dit artikel stellen we graag onze werkwijze voor trappen aan je voor en krijg je ook wat inspirerende voorbeelden.

Wens je een op maat gemaakte trap in hetzelfde materiaal en dezelfde afwerking als uw parket? Ook hier kunnen wij je helpen om jouw interieur de nodige uitstraling te geven. Contacteer ons vrijblijvend voor een offerte.

Betontrap afwerken met parket

Beschikt uw woning al meteen over een betontrap die later kan worden afgewerkt? Dan is het een idee om bijvoorbeeld de parketvloer uit de inkomhal door te trekken op de trapbekleding en eventueel ook naar de bovenverdieping.

Onze ervaren professionals weten hier raad mee. Wij zorgen voor een effen ondergrond en vloerbescherming die toelaat om de trap met parket te gaan bezetten. Uiteraard kunnen wij ook de rest van de vloer aanleggen.

Trap op maat laten maken

Heb je een volledige trap op maat nodig en denk je erover na om de afwerking met parket te doen? Ook dan helpen wij je met plezier verder. Leg gerust jouw plannen aan ons voor en we bekijken graag je project.

Wij mochten reeds meerdere trappen op maat realiseren met een afwerking in parket en dit binnen diverse interieurstijlen.

Traprenovatie met parket

Steeds vaker wordt een houten trapbekleding gekozen in het kader van een traprenovatie. Het is dan ook een efficiënte manier om een bestaande trap een nieuw uitzicht te kunnen geven. Ook hiervoor bekijken we graag samen met jou wat mogelijk is.

Maak je keuze uit onze collecties parket

In principe kunnen alle modellen van meerlaags of massief parket uit onze collecties dienen voor trapbekleding. Maak dus je keuze uit modern parket, klassieke parketvloer of onze collectie verweerd parket en wij bekijken de rest voor jou!

Interesse in ons aanbod? Neem gerust contact op

Contacteer ons