Productie in België

Wij vervaardigen al onze collecties in onze eigen productieafdeling in Ronse

Innovatieve collecties

Wij zorgen voor een gevarieerd aanbod van klassieke, hedendaagse en speciale designs.

Toonzaal steeds op afspraak

Wij nemen graag de tijd voor u als klant. Daarom werken we uitsluitend op afspraak.

Familiebedrijf

Wij bieden de toegankelijkheid en flexibiliteit die je van een familiebedrijf mag verwachten.

Op zoek naar een parketvloer in regio Lochristi?

Wij leggen parket met zorg aan

Parketlounge is een specialist in Franse eik en staat in voor de verkoop, plaatsing en renovatie van eigen geproduceerd parket uit België. Vanuit ons atelier in Ronse vervaardigen we diverse collecties die we eveneens plaatsen met onze eigen ervaren meester-parketteurs.

Een professionele vakman is cruciaal bij het aanleggen van parketvloeren. Het is een vak op zich en het spreekt vanzelf dat een houten vloer in belangrijke mate het uitzicht van je interieur gaat bepalen. Wij nemen jouw project met zorg aan.

Ben je nog op zoek naar een parketspecialist in Lochristi en omgeving? Kom gerust eens langs in onze showroom in Destelbergen en ontdek onze collecties. Contacteer ons vrijblijvend voor een afspraak.

Renoveren parket
Plaatsing parketvloeren

Zowel voor particulieren als bedrijven

Wij plaatsen de vloeren overal

Wij beschikken over ruime ervaring in zowel particuliere woningen als handelszaken, kantoren en meer locaties in Lochristi en omgeving. Het maakt niet uit welke locatie u kiest, wij houden rekening met alle factoren om een duurzaam resultaat te garanderen zoals de mate van voetverkeer, ondergrond en dergelijke meer.

Onze plaatsers bekijken graag wat mogelijk is inzake plaatsing van uw parketvloer bij u thuis, op kantoor, in de winkel… We bekijken concreet of de ondergrond goed genoeg is en welke opties er zijn om aan te leggen.

Kortom, je kunt steeds op beide oren slapen met onze service. Of de parketvloer bewandelen natuurlijk.

Interesse in ons aanbod? Neem gerust contact op

Contacteer ons

Onze collecties

In onze verkoop hebben we 4 innovatieve collecties die we allen in eigen atelier produceren. Bekijk gerust ons overzicht van onze collecties om een eerste blik te werpen op de verschillende modellen:

Wie zijn wij?

Sinds 1991 is Parketlounge actief als familiebedrijf in gestabiliseerd parket in de regio Lochristi.

Door alles onder eigen beheer te houden kunnen wij u de hoogste kwaliteit bieden aan de scherpste prijzen. Vraag vandaag nog uw offerte aan! Wij hopen u binnenkort te mogen verwelkomen in onze showroom en kijken ernaar uit om met u te mogen samenwerken. Wij verzekeren u alvast een stipte en correcte uitvoering van de werken.

Wat zeggen de klanten?

``Bij de renovatie van ons huis lieten we ook de reeds geplaatste parket renoveren door Parketlounge. Het is alsof we een nieuwe vloer hebben! Wij zijn enorm tevreden!``
Linda Vanhaverbeken Lochristi
``Van de keuze van onze parket tot de plaatsing en opvolging: alles verliep vlot en vriendelijk bij Parketlounge. Heel professioneel!``
Olivier Lesage Gent
``In onze badkamer hebben we parket laten plaatsen door Parketlounge. De afwerking is zoals het hoort! Heel tevreden.``
Céline Vander Meerschen Eeklo
``Correcte aanpak van een professioneel team. Al onze wensen zijn ingevuld. Een echte aanrader voor een mooie parketvloer!``
Martijn Demeire Kalken
``Niet alleen de plaatsing, maar ook de opvolging door Parketlounge is zoals het hoort! Als wij vragen hebben over onderhoud, kunnen we nog steeds op hen rekenen. Fantastische service van een fantastisch team!``
Anneke & Jules Daelens Aalst

Stuur ons een bericht

Wij ontvangen u graag op afspraak in onze showroom in Destelbergen. Contacteer ons gerust voor vragen of om een tijdstip te plannen.

  Vaak gestelde vragen over parketvloeren in Lochristi

  Doet Parketlounge ook renovatie van bestaande vloeren?

  Wij doen ook parketrenovatie. Informeer gerust voor een vrijblijvende offerte voor het renoveren en herstellen van uw oude vloer.

  Heb ik recht op 6% btw?

  Indien je jouw parket vernieuwt of renoveert in een woning ouder dan 10 jaar, heb je in principe recht op 6% btw.

  Vraagt een parketvloer veel onderhoud?

  Over het onderhoud van parketvloeren bestaan veel misvattingen. Dit valt eigenlijk zeer goed mee. Lees meer in ons artikel over het onderhoud van parket.

  Kan Parketlounge ook een trapbekleding met parket voorzien?

  Ook voor trappen op maat en het bekleden van een trap in parket kan je bij ons terecht.